Ridderne i Asker velger ABC Markiser

#

I hjertet av Asker sentrum ligger jazzklubben Lancelot. Her skinner solen og gleden spres med god musikk og velsmakende måltider med god drikke.

I britisk mytologi er Lancelot du Lac en av de mest kjente ridderne av det runde bord i legendene om kong Arthur, hvor han ble betraktet som en av de største og mest betrodde av kong Arthurs riddere.

Lancelot i Asker på sin side er et solid og anerkjent etablissement, som har vært kåret til «Årets jazzklubb», og hvor stil, eleganse og integritet er like viktig som at maten er velsmakende, at ølet er av beste kvalitet, og at musikkopplevelsene er på toppnivå.

Og av nevnte kvalitetsårsaker har eierne også gang på gang valgt ABC Markiser som leverandør av solskjermingsprodukter.

Slik ser de nye, motoriserte persienner ut sett innenfra hos Lancelot i Asker. Foto: © JB FORLAG.

Brødreparet Faiz Menoski og Meljaim Mena har drevet i utelivsbransjen i over 25 år, og har på alle disse årene drevet seriøst og uten konkurser og annet rot som mange i denne bransjen er belemret med.

– Det er viktig for oss å gjøre ting riktig og ha respekt for lover og regler, forteller Faiz Menoski, som også sitter i styret til Asker sentrumsforening og sammen med broren driver flere andre steder i sentrum av Asker: en sportsbar, en champagnebar og et gatekjøkken med fokus på amerikansk mat.

I løpet av 2019 er de også i gang med et nytt konsept i Kongsvinger.

Foto: © JB FORLAG.

Inne på jazzklubben Lancelot pryder en flott rullegardin området bak DJ-miksepulten, og nye, motoriserte persienner er satt opp på alle vinduene på motsatt side av lokalet, mot gaten.

De nye persiennene har tapetstruktur, og kan ligne på veggen når de er helt trukket ned. Det gir en annen stemning og passer utmerket inn, mener Lancelot-duoen.

– Lancelot er et veldig intim sted, så fargen er viktig. Men også kvaliteten.

Meljaim Mena (t.v.) og Faiz Menoski ved inngang til Lancelot i Asker sentrum. Foto: © JB FORLAG.

– Hvorfor valgte dere ABC Markiser denne gang?

– Vi har kjent til firmaet helt siden 1996. For oss er det ikke bare prisen som teller, men også tilliten vi har til leverandørene. Vi pleier alltid å spørre minst tre, uansett hva vi kjøper, forteller Faiz Menoski.

– Alle får en lik sjanse til å vise oss vareprøver og gi oss ulike tilbud. Vi har av og til valgt andre leverandører enn ABC Markiser, flere kjente firma faktisk. Uten å nevne navn kan jeg si at flere av disse lover veldig mye, men gjør desto mindre. Med ABC Markiser og daglig leder Dag Inge vet vi at ting blir bra og at vi ikke minst får service og oppfølgning om vi skulle trenge, mener Faiz.

Inne hos Lancelot i Asker. Foto: © JB FORLAG.

Tekst & foto levert av JB Forlag.