Postboks 40, 2091 Hurdal
92 43 43 66

Fornøyd kunde på Røa i Oslo

#

Lisbeth Vinter tenkte våren 2016 at hun ville bytte ut de to over 20 år gamle markisene hun i sin tid kjøpte fra Kjells markiser.

Da flyvebladet fra ABC Markiser kom i postkassen fikk hun et for henne nytt alternativ til de store, kjente markiseleverandørene.

«Jeg bestilte egentlig markiser for 90.000 kroner fra en av de andre leverandørene, men de er umulig å få tak i. Og når de møter opp er det alltid snakk om åtte til ti uker leveringstid. Det går jo ikke,» forteller Lisbeth.

«Dessuten fant jeg fort ut at ABC Markiser var svært mye gunstigere på pris. Og ikke minst: det var rask levering. Det tok bare halvannen uke fra befaring til monteringen skjedde,» sier Lisbeth og stråler av glede over sine nye motoriserte Rex markiser, som passer perfekt til hennes gråmalte enderekkehus.

Hvordan har du opplevd å være kunde hos ABC Markiser?

«Jeg opplever det som et firma med høy grad av service, rask levering og en behagelig kundeopplevelse,» sier Lisbeth, som selv jobber med kundebehandling i Nordea Bank.

«Dag Inge Gundersby fra ABC Markiser ønsker å gjøre kunden fornøyd. Han er seriøs og tar kunden på alvor. Man får svar på henvendelser både sent og tidlig på dagen. Alt i alt er jeg svært fornøyd med ABC Markiser og jeg har faktisk anbefalt Dag Inge til mange av naboene mine nedover. Nå er jeg sikker på at de får raskt hjelp også, de som trenger det!»

Skriv en kommentar